Шешељ делио своје књиге грађанима у Кнез Михаиловој

Председнички кандидат Српске радикалне странке Војислав Шешељ данас је, у оквиру предизборне кампање, потписивао и делио своје књиге грађанима у Кнез Михаиловој улици у Београду.

У исто време, у свим већим градовима у Србији организовано је дељење књига Војислава Шешеља, а планирано је да грађанима у току дана буде подељено 10.000 књига.

"Ово је начин да људима омогућимо да дођу што лакше до књига у којима желимо да сачувамо за будућност историју нашег времена на специфичан начин сагледан, а ту су и књиге које представљају моје научне радове", рекао је Шешељ новинарима.

Међу насловима који су дељени грађанима су "Папир трпи све", "Избори које нисмо смели да добијемо", "Хашки процес и небески урнебес", "Кад седма сила постане силеџија".

Председнички кандидат Српске радикалне странке каже да СРС никада није зарађивала на књигама, да су увек дељене грађанима бесплатно или је цена била минимална.

Упитан да ли Србија треба да постане део ЕУ, рекао је да је став радикала да Русија треба да буде циљ Србији, а не ЕУ и да Србија треба војно да се удружи са Русијом.

"Русија нас није бомбардовала, а ЕУ и НАТО су нас два пута бомбардовали", рекао је Шешељ.

Упитан шта мисли о председнику САД Доналду Трампу, лидер Српске радикалне странке рекао је "све најбоље", и додао да га је он подржао и на председничким изборима и да је апеловао на српски народ у Америци да гласа за њега.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво