Дачић у Смедереву: Гласајте за Вучића, Србији потребна озбиљност

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је у Смедереву да је Србији потребна озбиљност и да је због тога важно ко ће је водити. Позвао је бираче да на председничким изборима 2. априла гласају за кандидата владајуће коалиције Александра Вучића.

Ивица Дачић је на скупу подршке Вучићу, који су заједно организовале Српска напредна странка и Социјалистичка партија Србије, рекао да су сви други кандидати за председника Србије "завитлавање".

"Видели смо неке кандидате за председника Србије. То је завитлавање Србије, било да је реч о (Саши) Јанковићу, (Вуку) Јеремићу, (Луки Максимовићу, Љубиши) Прелетачевићу. Србији је потребна стрпљивост, озбиљност, важно је ко води Србију, јер Србија има велике државне и националне проблеме с којима се суочавала вековима. Веома је важно да ли ће Србија у овом лавиринту погодити прави пут", рекао је Дачић.

Дачић је додао да је СПС пре шест година направио коалицију са СНС-ом. "Немам чега да се стидим већ се поносим", рекао је Дачић.

Градоначелница Смедерева Јасна Аврамовић казала је да се Вучић једини сетио Смедерева када је било "слепо црево и нико га није искористио", наводећи да је Смедерево захваљујући њему постало лидер у развоју привреде у целој Србији.

"Александар Вучић је препознао геостратешки положај Смедерева и кренуо с нама да гради Смедерево", рекла је Јасна Аврамовић, додавши да Смедерево не сме заборавити Вучића зато што захваљујући њему сада грађани имају редовне плате.

Она је позвала грађане да на председничким изборима заокруже број шест и да на тај начин искажу захвалност Вучићу на свему што је урадио за Смедерево.

"Александар Вучић иде даље, после 2. априла водиће државу Србију", рекла је Јасна Аврамовић и додала да је Вучић "будућност Србије, будућност Смедерева".

И члан председништва СНС-а Братислав Гашић позвао је окупљене да изађу на изборе за председника Србије и заокруже број шест.

Гашић је казао да "широм наше лепе Србије" чује од пријатеља да нема разлога за забринутост, јер Вучић "убедљиво побеђује".

"Ми у то верујемо и надамо се томе", казао је Гашић.

Скупу подршке председничком кандидату Александру Вучићу присустовао је и председник Покрета Снага Србије Богољуб Карић.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво