Ружић: Рационална одлука СПС-а да подржи Вучића

Потпредседник СПС Бранко Ружић изјавио је да је та странка, подршком кандидатури Александра Вучића на председничким изборима, донела рационалну одлуку, базирану на реалполитици, интересу Србије, њених грађана и државотворној оријентацији саме странке.

"Обострано поштовање СПС и СНС јесте кључ за постизање успеха, и без обзира на идеолошке, културолошке и програмске нијансе и разлике, програм свих нас јесте и мора бити успешна Србија", истакао је Бранко Ружић.

Ружић није присуствовао данашњој седници Главног одбора СПС, на којој је одлучено да кандидат социјалиста на изборима за председника Србије буде лидер СНС Александар Вучић.

Он се у то време налазио на конференцији у Босни и Херцеговини у организацији Фондације за развој и демократију где је један од предавача, саопштила је Служба за информисање ГО СПС.

"Очекујем да СПС преузме доминантнију улогу у управљању друштвеним процесима у Србији, као и да заједно са коалиционим партнером даје јасне и ефектне одговоре на изазове који стоје пред нашом државом", истакао је Ружић.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво