Читај ми!

Поповић: Није тачно да се зна исход

Они који говоре да се резултати избора знају унапред желе да грађани остану код куће, јер се плаше њихових гласова, тврди Александар Поповић. Кандидат ДСС-а за градоначелника Београда позвао је грађане да изађу на изборе јер на тај начин могу да промене оно што сматрају да у Србији није добро.

Кандидат Демократске странке Србије за градоначелника Београда Александар Поповић тврди да они који говоре да се резултати избора знају унапред желе да грађани остану код куће, јер се плаше њихових гласова, саопштила је ДСС.

"Они желе да што више вас остане код својих кућа 16. марта. Они се плаше ваших гласова, јер знају да сваки нови глас представља глас против њихове жеље да Србију и даље воде у суноврат", указао је Поповић.

Кандидат ДСС за градоначелника је позвао грађане да изађу на изборе 16. марта истакавши да грађани на тај начин могу да промене оно што сматрају да у Србији није добро.

Према његовим речима, глас за Демократску странку Србије је глас за политички и војно неутралну Србију и за Београд на који ће сви бити поносни и у коме неће владати лични интереси и празне приче већ ће се водити рачуна о интересима грађана.

"Готово је тек када се затворе биралишта. До тада је све могуће. Знамо у шта верујемо и знамо коме верујемо", рекао је Поповић.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво