Читај ми!

Живот Брајана Волша под лупом, амерички медији објавили писма његовог психијатра и мајке

Већ десет дана не зна се где је Ана Волш, Београђанка и мајка троје деце која живи у Масачусетсу. Због ометања истраге ухапшен је њен супруг Брајн Волш, а у подруму куће пронађен је крвави нож. Амерички медији из часа у час прате све детаље истраге - данас су објавили наводе његовог психијатра, али и његове мајке која је говорила и о односу са снајом.

Супруг нестале Београђанке Брајан Волш (47) тренутно је у притвору због наводног обмањивања полиције која за Аном трага од 4. јануара, када су њен нестанак пријавиле колеге из Вашингтона.

Истражитељи су пронашли крв и крвави нож у подруму куће породице Волш, а, према изворима Си-Ен-Ена, у историји интернет претраге на уређајима Брајана Волша пронађени су упити "како се решити тела жене од 52 килограма" и "како раскомадати тело". Он је потрошио и стотине долара на куповину средстава за чишћење.

У депонији и контејнерима који се налазе у близини зграде у којој живи Брајанова мајка Дајана, пронађени су предмети који су такође предмет истраге. 

Брајан Волш је, иначе, на условној казни и носи наруквицу за праћење због продаје лажних слика Ендија Ворхола 2016. године. Истрага је утврдила и да је прекршио ту условну казну, због које није могао да оде и са супругом живи у Вашингтону. У ноћи у којој је нестала, требало је да отпутује у Вашингтон где је радила у агенцији за некретнине, а где Волшови имају и кућу.

Према писању бостонских медија, Брајан Волш је рођен у породици из Масачусетса која је финансијски била добро ситуирана, али се његово детињство "једва сматрало привилегованим", показују писма која су била достављена суду 2021. године.

Брајан Волш је син јединац, а одрастао је са мајком, која је живела на повучен начин. Отац је био познати неурохирург из Бостона који је наводно проводио већи део свог времена "забављајући се са пуким познаницима".

Волшов психијатар, којег амерички медији цитирају само као др Титмана, рекао је да се Брајан осећао "занемареним, невољеним и емоционално оштећеним јер су га родитељи користили као пијуна у свом брачном односу."

Био је послат у интернат на Роуд Ајленду, а затим је уписао Универзитет Карнеги Мелон у Питсбургу. Када је био друга година, његово ментално здравље је наставило да се погоршава, тако да је напустио школу и пријавио се у центар Остин Ригс, психијатријску стационарну установу за лечење.

"Његова депресија, анксиозност и бес су га оставили неспособним да функционише. Тамо је започео своју дугу битку да превазиђе своју менталну болест", рекао је др Титман.

У писму судији из 2021. Ана Волш је написала судији да је Брајан био дубоко погођен детињством и односом са родитељима. "Учен је да лаже и да се крије. Речено му је да је губитник, да родитељи нису требали да га имају, да нема шансе да направи нешто од себе у животу и да је изгубљен случај", навела је тада Ана.

Свекрва о односима са Аном Волш 

Брајанова мајка Дајана навела је тада да нема добар однос са снајом и да је могуће да су за то криве културолошке разлике.

"Мој син је једина константа у мом животу, брине о мени и осигурава да имам мало среће што видим своје унуке", рекла је Дајана Волш додајући да је он "једини разлог због којег ујутру устаје".

Хвалила је свог сина, наводећи да је он главни старатељ њихово троје деце, ниједном не спомињући Ану.

"Он кува, купује, чисти, игра се, саопштава границе и чита приче за лаку ноћ", написала је Дајана Волш.

Брајанова породица и пријатељи написали су да је променио свој живот након што је прошао кроз један специјалан програм 2020, након хапшења.

Ана Волш је написала да је он у многим приликама изразио жаљење због својих прошлих поступака. "Он је био вођа наше породице и инспирација свима са којима долази у контакт", навела је Ана.

Фокс њуз диџитал преноси да је Анина мајка Миланка Љубичић добила поруку од ћерке 25. децембра, у којој је написала "Мама, молим те, дођи сутра" и да јој то говори да је постојао неки велики проблем.

Ана је у децембру била у Београду, где се видела са својим пријатељима. Веома је активна на друштвеним мрежама где је делила своје фотографије, али и фотографије са децом.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се