Читај ми!

Супруг нестале Ане Волш истраживао како се решити тела, полиција претражује депонију

Истражитељи и даље трагају за 39-годишњом Аном Волш, пореклом из Србије, која је пре десет дана нестала у Америци. У међувремену, појављују се нови узнемирујући подаци из истраге.

И даље траје потрага за Аном Волш из Кохасета, која је нестала у новогодишњој ноћи, а њен муж Брајан је ухапшен због оптужби за ометање истраге

Извор повезан са истрагом наводи да је забрињавајућа историја интернет претраживања у вези са убиством пронађена на Брајановим електронским уређајима.

Како преноси Си-Ен-Ен, позивајући се на изворе блиске истрази, у историји интернет претраге на уређајима Брајана Волша пронађени су упити "како се решити тела жене од 52 килограма" и "како раскомадати тело". 

Полиција је претражила депонију у месту Пибоди у америчкој држави Масачусетс, у оквиру истраге о нестанку Ане Волш, јавила је локална телевизија WCVB из Бостона. Пибоди је место на око сат вожње од Кохасета, у којем је Ана Волш живела са супругом Брајаном и троје малолетне деце.

Како је известила телевизија, није познато да ли је полиција пронашла нешто на лицу места и због чега је претраживана депонија. На снимку телевизије на депонији се виде полицајци у специјалним заштитним оделима и полицијски пси. 

Нови детаљи случаја откривени су у понедељак, а тужиоци су рекли да су истражитељи пронашли крв и крвави нож у подруму куће породице Волш.

Поред тога, тамошње тужилаштво навело је да је Брајан наводно купио средства за чишћење у вредности од 450 долара након њеног нестанка.

Брајан Волш је на условној казни и носу наруквицу за праћење због продаје лажних слика Ендија Ворхола 2016. године.

У писмима судији у том случају, његова супруга Ана је рекла да је упознала Брајана 2008. године и да је то била "љубав на први поглед". Пар се венчао 2015. године и добио троје деце. Она говори о његовој љубазности и описује га као брижног оца, али такође каже да је имао тешко детињство и тврди да је научен да лаже и да се крије. Написала је да се каје због својих поступака у прошлости и да се фокусирао на добротворни рад и промену свог живота.

Брајан Волш је, такође, "упетљан" и у случај оставинске расправе која укључује кућу његовог оца, а чији је тестамент нестао након његове смрти.

Према судским записима, Волшов рођак наводи да је Брајан искључен из тестамента након "тешке свађе" са оцем и бежања са значајном количином новца. 

Нестанак Ане Волш истовремено су пријавили и њен супруг Брајан и послодавац у среду, три дана након што је, наводно, последњи пут виђена.

Чланови породице последњи пут су је видели око 4 сата ујутру 1. јануара, када је требало да оде на аеродром "Логан" у Бостону, одакле је имала лет за Вашингтон, где ради у агенцији за некретнине.

Она, међутим, није стигла до аеродрома, а локални шеф полиције је рекао да немају ни потврду да је ушла у возило којим је требало да иде до аеродрома.

Полиција је затражила помоћ јавности у проналажењу Ане Волш.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара