Израелска полиција тврди да има доказе против Нетанјахуа за корупцију 

Против премијера Израела Бенјамина Нетанјахуа и његове супруге израелска полиција пронашла је довољно доказа у трећем случају о корупцији који се води против њега.

Власти сматрају да је Нетанјаху чинио "регулаторне услуге" једној од главних телекомуникационих компанија у Израелу "Безек телекому", а заузврат добијао повољније извештаје о себи и својој жени на сајту Вала који је у власништву телекомуникационе компаније, преноси Ројтерс.

Премијер Израела демантовао је кривицу.

Агенција наводи да би се у случају подизања оптужнице Нетанјаху суочио са једном од најтежих ситуација за свој политички опстанак.

Полиција је раније ове године саопштила да је пронашла довољно доказа против Нетанјахуа у преостала два случаја која се воде против њега, али ће коначну одлуку о подизању оптужнице донети државни тужилац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво