Мајка и беба жртве урагана "Флоренс"

Ураган "Флоренс" ослабио је на ниво тропске олује. Мајка и беба из Северне Каролине страдале су од последица урагана јер је дрво пало на њихову кућу, док је отац превезен у болницу, преноси АП.

Ураган "Флоренс" који је данас ударио у обалу Северне Каролине, донео је тој америчкој држави обилне кише и високе олујне таласе.

Удари урагана су растурили или оштетили бројне куће и објекте.

Метеоролози наглашавају да најозбиљнију опасност од урагана представља количина падавина а не јачина ветра, па се очекује да ће кише изазвати катастрофалне поплаве.

Национални центар за урагане у Мајамију упозорио је да ће "Флоренс" донети озбиљне поплаве великом делу и Северне и Јужне Каролине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво