Судар возова код Диселдорфа, више десетина повређених

Најмање 50 особа је повређено у судару два воза близу Диселдорфа, јавља РТ.

Сударили су се путнички и теретни воз у Мербушу, граду на западу Немачке, пише РТ позивајући се на наводе локалне полиције и ватрогасаца.

Портпарол полиције је рекао агенцији АРД да је око 50 људи повређено у несрећи и да повреде нису опасне по живот, пренео је Би-Би-Си

Ватрогасна служба Мербуша саопштила је да је спасавање људи из воза, у коме је по њиховим проценама било њих око 150, приоритет.

Додали су и да су "у контакту с путницима", али да је оштећен електрични кабл који представља опасност од струјног удара за особе изван воза.

У акцији спасавања учествују и ватрогасци из оближњег града Карста.

Узрок несреће за сада је непознат.

Мербуш је град на око 10 километара од Диселдорфа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво