Пјонгјанг: Нема преговора о нуклеарном оружју док САД прете

Северна Кореја осудила је најновије санкције Уједињених нација и навела да неће преговарати о свом нуклеарном оружју док јој САД прете.

Санкције уведене током викенда представљају "насилно кршење нашег суверенитета", наводи се у саопштењу Пјонгјанга, које је пренела севернокорејска државна новинска агенција КЦНА.

Северна Кореја неће стављати на преговарачки сто свој одбрамбени нуклеарни прогам док је суочена са претњама из Вашингтона, наведнео је у саопштењу, пренео је АФП.

Пјонгјанг, такође, наводи да никада неће предузети ниједан корак уназад у односу на јачање своје нуклеарне моћи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво