Извучена друга црна кутија из руског авиона

Руско министарство одбране је саопштило да је извучена и друга црна кутија авиона Ту-154 који се срушио у недељу, јавља "Раша тудеј". До сада је пронађено најмање 17 тела жртава.

У потрази учествује 45 бродова, 15 подводних дронова, 192 рониоца, 12 авиона и пет хеликоптера, преносе руске агенције.

Из воде је у уторак извучена једна црна кутија са подацима из палог авиона, и њен садржај се тренутно анализира у Москви.

Руски портал Лајф је раније јавио да она садржи снимак речи капетана Романа Волкова, који је неколико тренутака пре губљења сигнала рекао "проклета закрилца", а снимљен је и глас једног од чланова посаде који узвикује "команданте, ми падамо".

Дешифровање црних кутија са подацима из авиона руског Министарства одбране Ту-154, који се са 92 путника и члана посаде у недељу ујутро срушио у Црно море након полетања из Сочија према Сирији, могло би да потраје неколико недеља, јавили су медији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи