Капетан Волков пре губитка сигнала: Проклета закрилца

Последње речи чланова посаде руског авиона који се срушио у недељу, забележене у црној кутији, упућују на то да је летелица имала проблема са закрилцима, преноси "Раша тудеј" позивајући се на руски портал "Лајф" (life.ru). Пронађена још једна црна кутија.

На снимку се чује капетан Роман Волков како неколико тренутака пре губљења сигнала говори "проклета закрилца", а снимљен је и глас једног од чланова посаде који узвикује "команданте, ми падамо".

Раша тудеј наводи и да та сазнања нису званично потврђена и чека се детаљна анализа података из црне кутије извучене из Црног мора.

Раније је пронађен снимак из пилотске кабине и послат у Москву, а руска агенција сазнаје да би декодирање црне кутије могло да потраје недељама, у зависности од стања кутије.

У међувремену је из мора извучена још једна црна кутија.

До сада је пронађено више од 1.500 делова Ту-154 авиона, а трећина делова, тачније њих 567, извучена је на површину. Министарство одбране саопштава и да су до сада извучена тела 17 жртава.

У потрази учествује 45 бродова, 15 подводних дронова, 192 рониоца, 12 авиона и пет хеликоптера, преносе руске агенције.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи