ФБИ упозорава на опрез због претњи ИД

Амерички Федерални истражни биро је упозорио локалну полицију широм земље да симпатизери Исламске државе и даље позивају на нападе на цркве и друга места где се за време празника окупљају људи.

АП преноси да је упозорење изречено након објављивања листе америчких цркви на једном милитантном сајту, а само неколико дана након напада у Берлину, за који је одговорност преузела ИД.

"Као део редовног дијалога ФБИ дели информације о могућим претњама, како би се побољшала заштита заједница које су у надлежности локалних полиција", рекао је портпарол Америчког Федералног истражног бироа Ендрју Емс и додао да и становници морају бити свесни свега што их окружује и да пријаве све сумњиве активности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се