Читај ми!

Од суботе на снази договор о oбустави ватре у Сирији

САД и Русија постигли су договор о престанку ватре у Сирији који ће на снагу ступити у суботу, јавила је агенција "Асошијетед прес".

Очекује се да ће председници САД и Русије, Барак Обама и Владимир Путин, разговарати телефоном, после чега ће бити издато званично саопштење о постигнутом договору.

Неименовани амерички званичници саопштили су да су Русија и САД постигли договор о тачкама и условима престанка непријатељстава у Сирији.

Договор подразумева престанак напада на Исламску државу и огранак Ал Каиде у Сирији, Нусра фронт.

Државни секретар САД Џон Кери рекао је јуче у јорданској престоници Аману да је са Русијом постигнут договор о формама евентуалног престанка непријатељстава у Сирији.

Кери је рекао да је телефоном разговарао са шефом руске дипломатије Сергејом Лавровом.

"Постигли смо привремени договор о тачкама престанка непријатељстава, што би могло да се догоди наредних дана", рекао је тада Кери.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво