Вечерас сахрана Мајкла Џексона

Амерички певач Мајкл Џексон биће сахрањен вечерас, на гробљу Форест лон у калифорнијском граду Глендејлу. Сахрана ће бити затворена за јавност, а улице око гробља биће затворене за саобраћај.

Више од два месеца након смрти, амерички певач Мајкл Џексон биће сахрањен вечерас, на гробљу Форест лон у калифорнијском граду Глендејлу.

Улице око гробља биће затворене за саобраћај, а становници тог краја до кућа ће стизати уз посебне пропуснице. Сахрана ће бити затворена за јавност.

Џексонова породица и пријатељи окупили су се 7. јула на лосанђелеском гробљу на краткој служби, а потом је одржан велики скуп посвећен "краљу попа".

Месецима се спекулисало о томе где се Џексоново тело налази, што је до данас остало тајна.

Пре недељу дана, судски истражитељ округа Лос Анђелес саопштио је да су лекови пропофол и лоразепам узрок Џексонове смрти 25. јуна, као и да је реч о убиству.

Лосанђелеска полиција још води истрагу и до сада нико није оптужен за певачево убиство.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво