Отац убио ћерку

Ухапшен Срђан Н. у Бору, због убиства своје четворогодишње ћерке. У полицији речено да је отац убио ћерку, јер није могао да дозволи да је чува други отац.

Тридесетједногодишњи Срђан Н. ухапшен је, због убиства своје четворогодишње ћерке, у насељу Металург у Бору у Улици Ђуре Јакшића, саопштила је полицијска управа у том граду.

Отац се сумњичи да је девојчицу убио тако што јој је нанео више убода ножем. Он је наводно после тога покушао да изврши самоубиство.

Срђан Н. је био разведен, а дете је тренутно било код њега на чувању. У полицији је речено да је отац убио ћерку, јер није могао да дозволи да је чува други отац.

Према полицијским подацима, беживотно тело девојчице пронађено је у кући у којој је живела мајка осумњиченог. Недалеко од тела девојчице нађенен је и кухињски нож којим је девојчица највероватније убијена.

Према истом извору, тело девојчице пронашла је мајка осумњиченог која у тренутку трагедије није била у кући.

Сазнаје се да је у другој соби био њен син, који је убрзо ухапшен. У току дана очекује се долазак лекара Завода за судску медицину из Ниша, који ће обавити обдукцију.

Комшије које живе крај куће у којој се догодио злочин, рекле су агенцији да је Срђан Н. био у свађи са супругом са којом није живео и да је био љубоморан.

Срђан Н. је пре неколико дана покушао да изврши самоубиство, том приликом је збринут у Здравственом центру, али није задржан на лечењу.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво