Читај ми!

Ухапшен осумњичени за убиство мушкарца на Новом Београду

Београдска полиција ухапсила једну особу из Краљева због сумње да је у угоститељском објекту "Ритуал" на Новом Београду испалила више хитаца у мушкарца и тако га усмртила. Претресом стана у којем је пронађен осумњичени, полиција је пронашла извесну количину наркотика и новца.

Полиција у Београду ефикасном акцијом у сарадњи са другим организационим јединицама МУП-а и Вишим јавним тужилаштвом ухапсила је С. М. (1999) из Краљева због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство, саопштио је МУП.

Сумња се да је  С. М. 28. априла у угоститељском објекту "Ритуал" у Нехруовој улици у Новом Београду, испалио више пројектила у тридесетседмогодишњег мушкарца који је седео за столом и тако га усмртио, додаје се у саопштењу.

Претресом стана у којем је пронађен осумњичени, полиција је пронашла извесну количину наркотика и новца.

Осумњиченом је одређено задржавање 48 часова. Уз кривичну пријаву, биће приведен надлежном тужилаштву.

Министар полиције Александар Вулин истакао је да је поносан на рад београдске полиције на челу са начелником Веселином Милићем, те нагласио да нити једно тешко убиство неће остати нерасвeтљено и без епилога.

Вулин и Милић разговарали су са оперативцима који су учествовали у расветљавању овог тешког убиства, каже се у саопштењу МУП-а.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се