Читај ми!

Тепићева у Јагодини дала изјаву о оптужбама против Драгана Марковића Палме

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић у Полицијској управи Јагодина дала је исказ повом својих тврдњи да је председник Скупштине општине Јагодина и лидер Јединстеве Србије Драган Марковић Палма одговоран за подвођење жена и девојака у том граду.

Тепићева се у полицији задржала нешто мање од два сата.

Маринику Тепић је до зграде полиције допратио председник ССП Драган Ђилас, а међу присталицма који су јој аплаудирали, био је и Небојша Зеленовић, бивши градоначелик Шапца.

Пре уласка у полицију, Тепићева је захвалила присталицама на подршци.

У питању је информативни разгвор Тепићеве са полицијом који се обавља по захтеву тужилаштва за прикуљање обавештења и информација у вези са тим тврдњама.

Иначе поступак у вези са овим случајем у петак је по одлуци Апелационог јавног тужилаштва у Крагујевцу из Вишег јавног тужилаштва у Јагодини измештен у Више јавно тужилаштво у Краљеву.

Ову одлуку је донело, одлучујући по предлогу за супституцију Вишег јавног тужилаштва у Јагодини.

Мариника Тепић је 19. априла на конференцији за новинаре изнела тврдње за подвођење девојака и жена у Јагодини на рачун Марковића, али и других особа.

Марковића је те оптужбе одбацио, као лажне, тврдећи да се све то дешава јер је председника ССП Драгана Ђиласа позвао да објасни одакле му новац на рачунаима на егзотичним дестинацијама.

Више јавно тужилаштво у Јагодини је наложило полицији да прикупи инфомације и обавештења о наводима Тепић и да испита све поменуте особе у том случају.

Премијерка Ана Брнабић рекла је да се питања злостављање жена и малолетника не сме политизовати, и да свако ко има информацију везано за то мора да је подели са надлежним. 

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво