Читај ми!

Брнабићева о случају "Палма": Све информације поделити са надлежним органима

Премијерка Ана Брнабић рекла је да се питања злостављање жена и малолетника не сме политизовати, и да свако ко има информацију везано за то мора да је подели са надлежним.

Брнабић је, на питање о оптужбама против лидера ЈС Драгана Марковића Палме и на то како је изгледао његов позив који је добила пре четири године да се придружи журки, рекла је да су оптужбе које су изнете веома важна тема за наше друштво, и да је најмање потребно да се та тема политизује.

"То су страшне и ужашне оптужбе не само на рачун Марковића, већ све које се тичу било каквог малтретирања и злостављања жена, а да не причам о малолетној деци. То није домен политике", нагласила је она.

Брнабић је изразила уверење да тако нешто не треба да се своди на политичку тему.

"Свако ко има било какву информацију о било ком случају треба да је подели са надлежним властима. То нису забавне вести већ озбиљне оптужбе", подвукла је.

Брнабић је казала да надлежни органи треба да истраже све те оптужбе. Када је реч о журки на коју је била позвана, рекла је да је добила позив, али да не зна да ли је било тамо речи о неким нелегалним радњама.

"Ако треба ја сам спремна да дам свој исказ", подвукла је она. Указала је да је јутрос у медијима видела изјаву Предрага Воштинића из Локалног фронта који је рекао да свако од нас зна неког локалног званичнику који тако нешто ради

"Како мисли да свако има такву информацију. Ја немам никакву, а ако је неко има треба да је проследи надлежним органима", истакла је она. Рекла је да је неозбиљно и неодговорно такве тврдње износити.

"Не знам ниједну особу да тако нешто ради, а да знам пријавила бих је одмах", истакла је Брнабић.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво