КЦВ: Претучени младић примљен 24. августа; Ребић: Предузете све мере и радње

Клиничко-болнички центар Војводине саопштио је да је пацијент М. М (28) који је брутално претучен у Новом Саду, примљен у ту установу 24. августа, одакле је после указане помоћи отпуштен на кућно лечење.

"Пацијент, М. М. (28) примљен је у Ургентни центар 24. августа у вечерњим сатима са тешким телесним повредама: преломом подлактице, мултиплим повредама меких ткива главе и лица, грудног коша и карлице. Након хитног, благовремено спроведеног дијагностичког протокола и збрињавања пацијент је након неопходног хоспиталног збрињавања отпуштен на даље кућно лечење", речено је из Клиничког центра Војводине за Блиц.

Директор полиције Владимир Ребић саопштио је раније вечерас да је новосадска полиција обавештена о пребијању двадесетосмогодишњег младића 24. августа од стране лекара, који су му указали помоћ због задобијених повреда.

"Од тада до данас, у сарадњи са надлежним тужилаштвом, полицијски службеници су предузели све мере и радње у циљу расветљавања свих околности догађаја и идентификовања осумњиченог Ивана Контића (1990)", навео је Ребић у саопштењу за медије.

Министарство унутрашњих послова саопштило је да интензивно трага за Иваном Контићем (1990) осумњиченим да је, у Јеврејској улици у Новом Саду, претукао двадесетосмогодишњег младића и том приликом му нанео тешке телесне повреде.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво