Убиство на суботичком бувљаку, повређене још две особе

Једна особа на смрт је избодена ножем, а још две су повређене у инцидентима у Суботици. Туча, која је почела на суботичкој робној пијаци Мали Бајмок, настављена је и испред болнице у том граду.

Једна особа је убијена, а још две су повређене у тучама супротстављених група мушкараца у два инцидента у Суботици.

Туча између две групе мушкараца догодила се око 11 сати, а 62-годишњи продавац Б.Б., који је  избоден ножем током овог инцидента, је преминуо у суботичкој болници.

Према незваничним информацијама, група којој је припадао Б. Б. затим је претукла нападача који је, такође, пребачен у суботичку болницу.

Син претучене особе је, испред болнице, избоден ножем, пошто се обрачун две групе мушкараца наставио испред Хитног пријема болнице.

У саопштењу МУП-а се наводи да је полицијски службеник, који је дошао у болницу на позив лекара, видевши сукоб испалио два хица у ваздух и да том приликом нико није повређен. 

"Осумњичени је одмах одбацио нож, а полицијски службеник га је савладао и тиме спречио извршење кривичног дела тешко убиство", наведено је у саопштењу.

Због сумње да је избо сина нападача убијеног продавца Б. Б., полиција је ухапсила С. Х. (33).

Одмах затим, полиција је почела контролу свих лица која улазе у болницу. 

Према незваничним информацијама, до одбрачуна је дошло због нерашчишћених рачуна две стране.  

Увиђај обавља заменик вишег јавног тужиоца у Суботици.

Полиција, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Суботици, интензивно ради како би идентификовала остале учеснике туче и према њима предузела адекватне законске мере.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво