Пронађено тело жене која се утопила код Рибарског острва

Тело 41-годишње жене, која је јуче нестала на Рибарском острву, спасиоци су пронашли на градској плажи Штранд, недалеко од бова, наспрам централног платоа, речено је Танјугу у Градском зеленилу, које управља Штрандом.

Тело је било упетљано у ланце бова, у делу Дунава, који се налази наспрам централног платоа, а спасиоци су га пронашли око подне.

Очекује се да полиција стигне на Штранд и обави увиђај.

Из Градског зеленила апелују на грађане да буду посебно обазриви током купања у Дунава, поготово кад је водостај низак.

Иако се овај трагичан случај није догодио на Штранду, односно жена се није утопила на овом месту, већ на Рибарском острву, из Градског зеленила посебно апелују на грађане да буду обазриви и када је водостај низак, као што је сад.

"Тада се купачи опусте, што никако није добро. Иак, на срећу, већ 14 година нисмо имали случај утапања на Штранду, готово свакодневно спасиоци интервенишу, јер купачи прелазе део реке, обележен бовама", кажу у Зеленилу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво