Kућни притвор за улетање аутомобилом у кафић

Д. М. признао је кривицу за саобраћајну незгоду у Улици Страхинића Бана 27. јуна када су поврђене три особе и закључио споразум о признају кривице са Првим основним тужилаштвом. Против девојке која је такође учествовала у инциденту у току су истражне радње, након чега ће тужилаштво одлучити има ли места нејној кривичној одговорности

Д. М. је према споразуму са тужилаштвом од 17. јула, који је потврдио и суд, осуђен на годину дана кућног затвора због кривичног дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, речено је Танјугу у том тужилаштву.

Такође му је изречена мера одузимања возачке дозволе на шест месеци.

Д. М. је приликом инцидента возио БМW са француским регистарским таблицама, крећући се неприлагођеном брзином у Улици Страхињића Бана, где је најпре ударио у други аутомобил, излетео ван коловоза где је налетео на још један паркиран аутомобил, који је како се верује, од силине ударца улетео у летњу башту једног угоститељског објекта.

Том приликом повређени су С. М. (43) и његова супруга С. М. (33), као и њихова трогодишња ћерка.

Д. М. је ухапшен сутрадан у вечерњим сатима на граничном прелазу Kладово.

Против K. Е. девојке која се са својим аутомобилом нашла у том инцидентуЦнакон чега ће тужилаштво одлучити има ли места нејној кривичној одговорности за угрожавање јавног саобраћаја.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи