Удес у центру Београда, аутомобил улетео у башту кафића

Три особе, међу којима је једно дете су повређене када је аутомобил улетео у башту кафића пошто је на њега ударило друго возило у улици Страхињића бана у центру Београда.

Како је речено РТС-у у МУП-у, возило је ударило у три паркирана аутомобила од којих је један улетео у башту кафића. 

Том приликом повређене су три особе, које су пребачене у Ургентни центар.  У питању је породица - отац, мајка и двоипогодишње дете. 

Они су тренутно на дијагностици, све екипе су ангажоване и њихово лечење се наставља, рекао је министар здравља Златибор Лончар пошто је са градоначелником Београда Зораном Радојичићем обишао повређене. 

"Дете је на почетном испитивању у Ургентном центру, а биће пребачено на Институт за мајку и дете, где ће бити настављено лечење", рекао је градоначелник Радојичић.   

Министар Лончар је апеловао на све учеснике у саобраћају да строго поведу рачуна како се вози  и шта се ради у Београду. 

"Београд није дивљи запад. Ово дете од две и по године и ова породица ништа нису криви што су изашли да прошетају и попију кафу, јер су мислили да је то безбедна зона, а доживели су да неко због бахатог понашања уђе у кафић и повреди их и сада треба да размишљају о томе да ли ће имати последице", рекао је Лончар. 

У возилу које је изазвало несрећу затечен је младић и полиција не може да потврди да ли је он био за воланом у тренутку судара.

Истрага је у току.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво