Урушио се део хотела у јужној Митровици, једна особа у рушевинама

Део некадашњег хотела "Адриатик" у јужној Митровици урушио се у поподневним часовима, преноси Коссев. Сумња се да је једна особа заробљена у рушевинама, саопштио је на свом Фејсбук профилу градоначелник Јужне Митровице Агим Бахтири.

Агим Бахтири је апеловао на органе безбедности да уложе максималне напоре како би та особа била спасена.

"Такође, захтевам од грађевинских компанија које поседују одговарајућу машинерију да хитно изађу на лице места како би уклонили рушевине", поручио је Бахтири на Фејсбуку.

Ахмет Џоши, командат полиције у Јужној Митровици, саопштио је да је полиција добила информацију у 16:55 часова да се зид срушио док су четири радника радила, наводи Коссев.

Како наводи Вериу инфо, архитекта је дао инструкције да се сруши један од бетонских стубова тог објекта и у том тренутку се догодио инцидент.

"Сумња се да је један од радника остао у рушевинама и све релевантне јединице су на терену. Улажемо максималне напоре да спасимо особу која се налази под рушевинама, имамо багер из општине, објекат је веома велик и морамо пазити да не изложимо опасности друге раднике", изјавио је Џоши, преноси Вериу инфо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара