Тужилаштво тражи притвор за групу београдских нарко-дилера

Покренута је истрага против шесторо осумњичених за диловање дроге на територији београдских општина Стари Град и Палилула. Тужилаштво за организовани криминал затражило је од суда да им одреди притвор.

У тужилаштву за организовани криминал кажу за РТС да је саслушана група од петоро ухапшених у јучерашњој акцији, те да је донесена наредба о спровођењу истраге која обухвата још једну осумњичену особу за којом се трага.

Истрага се спроводи због сумње да на извршење кривичног дела незодовљена производња и стављање у промет опојних дрога.

Судији за претходни поступак Посебног одељења Вишег суда у Београду тужилаштво је предложило да се осумњиченима одреди притвор.

Јуче су ухапшени М. В. (1992), Н. Џ. (1994), Н. И. (2000), Ј. И. (1980) и А. М. (1999), сви из Београда.

Сумња се да је ова група, на челу са М. Ф., на територији Палилуле и Старог града препродавала готово све врсте опојних дрога, хероин, кокаин, амфетамин и марихуану.

Како се наводи, за транспорт наркотика коришћена су возила ауто-школе и рентакар агенције, у власништву појединих чланова ове групе.

Остали су радили на пословима обезбеђења појединих угоститељских објеката у Београду, где су и препродавали наркотике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво