Пала група нарко-дилерa, дрогу продавали у београдским ресторанима

Пет особа ухапшено је због постојања основа сумње да су као припадници организоване криминалне групе извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Ухапшени су М. В. (1992), Н. Џ. (1994), Н. И. (2000), Ј. И. (1980) и А. М. (1999), сви из Београда, док се за још једном особом трага.

Сумња са да је ова организована криминална група, са М. В. на челу, у дужем временском периоду на територији београдских општина Палилула и Стари град препродавала готово све врсте опојних дрога, хероин, кокаин, амфетамин и марихуану.

Они су, како се сумња, за транспорт наркотика користили возила ауто-школе и рентакар агенције, које су у власништву појединих чланова групе, док су други чланови радили на пословима обезбеђења угоститељских објеката на територији Београда, што су користили за продају наркотика у тим објектима.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, у законском року, уз кривичну пријаву бити приведени Тужилаштву за организовани криминал.

Акцију су спровели припадници МУП-а, Службе за борбу против организованог криминала у сарадњи са Специјалном антитерористичком јединицом, а у координацији са Тужилаштвом за организовани криминал.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво