Војно лице ослобођено оптужбе за трагедију на Пасуљанским ливадама

Апелациони суд у Крагујевцу, потврдио је првостепену пресуду Вишег суда у Јагодини, којом је војно лице В. Ж. ослобођен од оптужбе за дело непредузимања мера за обезбеђење војне јединице, приликом несреће која се догодила на Пасуљанским ливадама у јуну 2012.

Апелациони суду Крагујевцу, поступио је по жалби Вишег јавног тужиоца у Јагодини, коју је одбио као неоснавану, потврдила је за РТС, секретар тог суда, Зорица Јовановић.

На тај начин, окончан је овај кривични поступак.

Подсетимо, двоје кадета је погинуло, а петоро је повређено у експлозији на Полигону Пасуљанске ливаде код Ћуприје 18. јуна 2012. године у току припрема за вежбу "Дипломац 2012".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво