Избоден ученик у Раковици

У тучи у Машинској школи у Раковици, oсамнаестогодишњи младић убоден је ножем у пределу врата, након чега је превезен у Ургентни центар. После операције, младић је у стабилном стању.

Осамнаестогодишњи младић је убоден ножем у пределу врата, у тучи која се догодила у Машинској школи "Радоје Дакић" у Раковици. Младић је превезен у Ургентни центар где је оперисан и сада се налази у стабилном стању.

Ученик је задобио рану око десетак центиметара која је могла да изазове веће последице, што је на срећу избегнуто.

Портпарол Ургентног центра Драго Јовановић је рекао да су младићу повређена мека ткива у пределу врата и да је имао среће да му нису повређени велики крвни судови и респираторни органи.

Јовановић је нагласио да је ученик комуникативан, свестан и није животно угрожен.

Како РТС сазнаје, сукоб двојице средњошколаца догодио се за време великог одмора у школској кухињи и поред школског полицајца и обезбеђења.

Директор Машинске школе у Раковици Слободан Прентић је рекао да је момак који је убодне ножем покушао да одбрани другог ученика, чије име није могао да саопшти.

Прентић је додао да је Д. Ј. извадио нож и посекао осамнаестогодишњег младића по врату, који је на срећу прошло са ласким последицама.

Ђаци Машинске школе нису желели да говоре о обрачуну својих вршњака. У посету младићу, осим родитеља и директора школе дошлли су и надлежни из инспекције за школство.

У Бироу МУП-а Србије за сарадњу са медијима речено је да се туча групе ученика те школе догодила поподне и да је истрага у току.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво