Шормаз у саобраћајној несрећи, нема повређених

Посланик Демократске странке Србије Драган Шормаз потврдио је да је учествовао у саобраћајној несрећи у близини Сокобање и мегирао да је без заустављања напустио место удеса.

Како РТС сазнаје у зајечарској полицији, Шормаз је на путу Сокобања- Алексинац возећи средином коловоза, својим аутомобилом очешао кола која су му долазила у сусрет.

Шормаз је, не заустављајући се, напустио место удеса али га је у Алексинцу зуставила саобраћајна полиција.

Показао им је посланичку легитимацију, а после алко теста је утврђено да ни он, ни возач удареног аутомобила нису били под дејством алкохола.

Према тврдњи  Драгана Шормаза, међутим, он се зауставио  око 120 метара од места судара и у ретровизору је видео како човек у другом аутомобилу одлази са места удеса.

"Пошто никога није било, продужио сам. Касније ме је зауставила алексиначка полиција од које сам чуо да се човек у другом возилу удаљио и стао код надвожњака", казао је посланик ДСС-а, додајући да ударено његово бочно стакло које је улетело у аутомобил и повредило га.

Шормаз је рекао да је прошао алко-тест и дао изјаву полицајцима, као и да се није позивао на посланички имунитет

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво