Саша Јанковић сведочио о убиству Оливера Ивановића

Саша Јанковић саслушан је у четвртак у својству сведока у Тужилаштву за организовани криминал у Београду у оквиру истраге која се води за убиство Оливера Ивановића у Косовској Митровици 15. јануара ове године.

Српско тужилаштво је испитало Јанковића по замолници косовског суда у Приштини, којe води ову истрагу.

Извешај са саслушања биће прослеђен Приштини.

У информацији Тужилаштва за организовани криминал за Танјуг се прецизира да је Јанковић испитан по захтеву за узајамну помоћ привремених органа самоуправе у АП КИМ – Основног суда у Приштини.

"Како је захтевом тражена провера више чињеница и околности, записник о испитивању сведока Јанковића биће послат Приштини, када све тражене провере буду извршене, заједно са целокупним прикупљеним материјалом. Подаци из истраге су службена тајна, као и изјава Јанковића српском тужилаштву, па се не може објавити", наглашено је у тужилаштву.

Ово тужилаштво је поступило по свим до сада поднетим захтевима за узајамну правну помоћ којима је, између осталог, било тражено и испитивање сведока.

Ивановић је изрешетан 15. јануара око 9 сати испред седишта своје странке у Косовској Митровици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво