Спречен шверц сумњивих парфема и џемпера на Градини

Цариници су у сарадњи са полицијом на улазној страни граничног прелаза Градина спречили кријумчарење сумњивих парфема и џемпера "лакост“ који су откривени у фрижидеру и испод патоснице једног аутобуса.

Прекршај је откривен јуче у аутобусу турских регистарских таблица који је саобраћао на линији Истанбул – Нови Пазар, саопштила је Управа царина.

На питање царинских службеника да ли имају нешто да пријаве, и путници и возачи су одговорили одрично. 

Ипак, детаљан преглед показао је супротно, јер су цариници у фрижидеру поред задњих врата и у касети изнад њега пронашли скоро 20 женских и мушких парфема "жан пол готје", "прада", "кензо" и других, за које се сумња да нису аутентични.

Међутим, то није било све, јер је и испод патоснице која се налазила иза фрижидера откривено још 10 џемпера "лакост" за које се сумња да су копије познатог бренда.

Као власник кријумчарених парфема и џемпера пријавио се 21-годишњи становник Новог Пазара, док је заплењена роба задржана до окончања прекршајног поступка, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво