Преминуо путник повређен у јучерашњој несрећи код Јагодине

Пацијент повређен у несрећи код Мијатовца који је јуче пребачен у нишки Клинички центар преминуо је јутрос, потврђено је РТС-у у овој здравственој установи. Двоје путника који су такође пребачени у Ниш тренутно нису животно угрожени, као ни повређени који су смештени у болнице у Јагодини и Ћуприји.

У два ланчана судара који су се јуче догодила на ауто-путу између Јагодине и Ћуприје, повређено је 27 особа.

Пацијент Н.С. је, како је речено РТС-у, примљен Клинички центар Ниш у изузетно тешком стању, без свести. Преостала двојица пацијента која су пребачена у Ниш тренутно су добро - Д. П. (34) има тешке повреде - прелом карлице и коштаних структура кичменог стуба, а А.И. има повреде мишића врата, али није животно угрожен. 

Др Владимир Недељковић из Службе ургентне медицине рекао је за РТС да су повређени који су смештени у јагодинској болнци стабилно и нису животно угрожени. Од шесторо повређених, троје су страни држављани.

У ћупријској болници на лечењу је задржано пет особа са тешким повредама и смештени су на хирургији и ортопедији.

Др Слободан Гајић каже за РТС да су њихове повреде тешке, али тренутно нису опасне по живот.

Међу страдалима на ауто-путу је и судија Апелационог суда у Крагујевцу Сузана Видановић.

Сутра у 10 часова у великој сали крагујевачког суда биће одржана комеморација, док ће сахрана бити обављена у 14 часова, на гробљу у Параћину.

У синоћњој несрећи код Свилајнца две особе тешко су повређене. Мушкарац са вишеструким преломима доњих екстремитета пребачен је у Клинички центар у Крагујевац, док је жена са тешким повредама кичме и унутрашњих органа смештзена у ћупријску болницу и током ноћи је оперисана. 

Лекари у ћупријској болници рекли су за РТС да се током ноћи код Балајнца догодио још један удес. Један младић задобио је тешке повреде главе и превезен је у Београд.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи