Аутомобил слетео с Панчевачког моста, две особе изгубиле живот

Два аутомобила сударила су се у 14.30 на Панчевачком мосту, од којих је један, лозничких регистарских ознака, слетео са моста, потврђено је РТС-у. Жена која је била у возилу је погинула, а повређени мушкарац је превезен на реанимацију Ургентног центра. У МУП-у је за РТС потврђено да је и он подлегао повредама.

Аутомобил је са Панчевачког моста, са београдске стране, у смеру ка Панчеву, слетео на кров.

Жена је преминула, а мушкарац који је возио у тешком стању је превезен на реанимацију у Ургентни центар. Како сазнајемо у МУП-у, он је касније данас подлегао повредама. 

У Хитној помоћи је речено да су две екипе изашле на терен.

На почетку Панчевачког моста, у смеру од Београда ка Панчеву, где је аутомобил пробио банкину и слетео испод моста, полиција регулише саобраћај који се обавља успорено.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво