Два мушкарца ухапшена у Нишу, заплењени оружје и дрога

Нишка полиција запленила је више од десет килограма дроге и два пиштоља и ухапсила В. П. и С. Т. из околине тог града.

Осумњичени се терете да су извршили кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, саопштио је МУП.

Приликом претреса породичне куће В. П. (23) пронађено је 169 пакета са девет и по килограма марихауне, два пакета хероина тежине 10,37 грама, аутоматски пиштољ "шкорпион" са пет метака и пиштољ са пригушивачем, док је иза куће пронађена засађена стабљика канабиса тежине око 800 грама, наводи се у саопштењу,

Такође, у кући С. Т. (26) полиција је пронашла 5,71 грам хероина, таблету МДМА, два метка за пиштољ и свеску са евиденцијом дуга конзумената опојних дрога.

У паковању дроге осумњиченима је помагао двадесеттрогодишњи мушкарац из околине Ниша, против којег ће по налогу надлежног тужилаштва бити поднета кривична пријава у редовном поступку због саизвршилаштва.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени тужиоцу Вишег јавног тужилаштва у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво