Мигранти нађени мртви код Руме

Тела два мигранта пронађена су поред локалног пута код места Добринци у близини Руме. Претпоставља се да су страдали у обрачуну две мигрантске групе.

Тела миграната са ранама нанетим ватреним оружјем пронашли су припадници Министaрства унутрашњих послова у Руми, саопштио је МУП.

Тела миграната пронађена су у близини ауто-пута где су се окупљали. На пољани до које се тешко може стићи блатњавим сеоским путем, поред беживотних тела два мушкарца, како незванично сазнајемо, пронађене су чауре, па се претпоставља да је реч о обрачуну две мигрантске групе.

На два до три километра од места где су данас пронађена тела, полиција је блокирала пролаз, као и саобраћај за све, осим мештана.

Мештани кажу да су на присуство миграната навикли и да до сада са њима нису имали проблема.

"Долазе свако вече, ту негде спавају, испод надвожњака код ауто-пута ка Загребу. Ујутро дође њих десетак из Београда, увече се враћају", каже један од мештана.

Око места догађаја јаке полицијске снаге обезбеђују зону у ширини од неколико километара, а незванично сазнајемо да је у току привођење миграната који су се ту окупљали.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво