Пуно посла за Хитну помоћ током ноћи

У Београду се ноћас догодило пет саобраћајних незгода, у којима је повређено 11 особа, а од којих је мушкарац од 24 године задобио тешке повреде, рекао је Мирко Лутовац из Хитне помоћи.

У 19.25 догодила се саобраћајна незгода на Авалском путу у којој су двојица мотоциклиста повређени, од 28 и 24 године, а обојица су превезени на ВМА, рекао је Лутовац.

Мушкарац од 24 године задобио је прелом бутне кости, карлице и десне потколенице.

У 19.01 на Пупиновом мосту код искључења за Овчу, повређен је мушкарац од око 64 године и превезен је на ВМА, а у 19.15 сати на ауто-путу у висини Аутокоманде повређена је жена од око 30 година, која је после указане помоћи одбила транспорт на ВМА.

У 00.13 у Улици Војислава Илића мушкарац од око 29 година повређен је у саобраћајној незгоди и превезен је на ВМА.

00.38 у Доњој Лошињској улици, у Малом Мокром Лугу догодила се саобраћајна незгода у којој је шест особа повређено у судару два возила.

Једна лекарска екипа Хитне помоћи превезла је три мушкарца од 38, 40 и 43 године на ВМА док је жена од 26 година одбила транспорт, а друга екипа Хитне помоћи превезла је две особе од 29 и 30 година на ВМА.

Хитна помоћ обавила је укупно 90 интервенција, од којих је 20 било на јавном месту, а за помоћ су се највише јављали астматичари, рекао је Лутовац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво