Петоро погинулих у несрећама широм Србије, опрез при високим температурама

Из Управе саобраћајне полиције упозоравају да је данас петоро људи, међу њима и једно дете, погинуло у саобраћајним несрећама у Србији. Апелују да је важно бити веома опрезан у вожњи при високим температурама.

Једна особа је погинула када је око један час после поноћи на ауто-путу код Параћина, у смеру ка Београду, путничко возило "мерцедес бенз" слетело с пута, саопштила је Управа саобаћајне полиције.

До несреће је дошло када је, из за сада неутврђених разлога, возач аутомобила са београдским регистарским ознакама слетео са пута, пробио заштитну ограду на надвожњаку и при слетању ударио у дрво.

У насељу Прогорелица, на путу Краљево–Рашка, возач путничког возила марке "фијат", новопазарских регистарских ознака, прешао је у траку за кретање возила из супротног смера и налетео на теретно возило којим је управљао С. В. (1971) из Краљева.

На лицу места је преминула путница Р. Н. (1957) из возила којим је управљао М. Х. (1955), Р.Н. (1957) из Новог Пазара. Саобраћај је обустављен у оба смера.

Погинуо је и возач аутомобила у насељу Совљак, у општини Уб, када је возилом слетео са коловоза и преврнуо се. Саобраћај није обустављен.

У општини Нова Варош, у месту Драглица, а на путу између Борове главе и Кокиног брода, догодила се несрећа у којој је возач аутобуса слетео са пута у локалну речицу.

Има више повређених лица, још увек није утврђен тачан број. Према првим информацијама, нема погинулих, али има теже повређених путника.

Хитна помоћ је упућена на лице места. Нема обуставе саобраћаја.

Један дечак је погинуо, а још десетак деце је повређено када је аутомобил "тојота" на Дивчибарама налетео на колону деце.

Уведена је саобраћајна контрола на свим путним правцима у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво