Стаклорезац из Ресавске оптужен за убиство комшије пекара

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против стаклоресца Филипа Гаврановића због сумње да је почетком новембра прошле године убио пекара Николу Остојића, чије је тело пронађено у Гаврановићевој стаклорезачкој радњи у Ресавској улици.

Портпаролка Тужилаштва Татјана Секулић прецизирала је за Танјуг да се оптуженом на терет ставља кривично дело тешко убиство из користољубља.

За то дело је запрећена казна од 10 до 40 година затвора.

Секулићева је додала да је тужилаштво предложило суду да оптуженом продужи притвор.

Гаврановић се у новембру на саслушању у тужилаштву бранио ћутањем.

Осумњичен је да је убио Николу Остојића, чији је нестанак био пријављен два дана пре него што му је тело пронађено Гаврановићевој стаклорезачкој радњи која се налази у Ресавској улици преко пута Остојићеве пекаре.

Медији пишу да су они иначе били добри другови и да су имали радње један преко пута другог, али помињу и да је мотив било користољубље.

Остојићев, како су пренели медији, искасапљени леш пронађен је скривен у дну радње, прекривен гомилом хартије, тепиха, рамова и слика.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво