Цигарете у резервоару, алкохол уместо резервног точка

Захваљујући искуству цариника на граничном прелазу Ватин осујећен је покушај румунског држављанина да из Србије у Румунију прокријумчари 37 боксова цигарета и готово 200 литара медицинског алкохола, који су били сакривени у резервоару за гориво и простору за резервни точак аутомобила.

Приликом детаљног прегледа "мерцедеса" румунских регистарских ознака, у резервоару за гориво пронађено је 368 паклица цигарета "ашима" и "палмал", углавном без акцизних маркица и 196 литара 96 одсто медицинског алкохола.

Боце са алкохолом биле су сакривене свуда где је то било могуће: у простору између седишта, у простору за резервни точак, док је део пронађен у пртљажнику аутомобила прекривен ћебетом.

Возач аутомобила, румунски држављанин је пре започињања детаљне контроле негирао да има било шта што би требало пријавити, саопштила је Управа царине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво