Младић преминуо након убода ножем у Панчеву, ухапшен осумњичени за убиство

Шеснаестогодишњи младић је подлегао повредама од убода ножем у Панчеву. Полиција ухапсила 17-годишњег младића осумњиченог да је извршио кривично дело убиство.

Kод Спортског центра "Младост", у насељу Нова миса, oко 20 часова, после краће свађе 17-годишњи Н. С. ножем је нанео смртоносне повреде 16-годишњем И. А.

Екипа Хитне помоћи брзо је стигла на лице места, али лекари су могли само да констатују смрт.

"Екипа је затекла младу особу без знакова живота, са убодном раном са леве стране грудног коша", каже Мирослав Тепшић, начелник Хитне помоћи Панчево.

Становници насеља Нова миса изненађени су овим догађајем, а нико није ништа приметио.

Убијени И. А. био је ученик друге године средње Машинске школе и његови професори кажу да је био примеран ђак.

"Не могу да издвојим ни пет неоправданих изостанака које бих припојила његовом имену", каже Светлана Спасовски, помоћница директора Машинске школе у Панчеву.

Полиција је брзом акцијом ухапсила 17-годишњег Н. С. и уз кривичну пријаву привела га судији Вишег суда за малолетнике у Панчеву.

"Тужилаштво је у захтеву предложило судији за малолетнике одређивање притвора да малолетник не би ометао поступак утицањем на сведоке које је потребно испитати и што је због начина извршења и тежине последице дела дошло до узнемирења јавности", указује Славица Црвени Бубњевић, пи-ар Вишег јавног тужилаштва у Панчеву.

Судија за малолетнике Основног суда у Панчеву одредио је малолетном Н. С. притвор који може трајати месец дана.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво