Приведен мигрант због покушаја пљачке

Двојица миграната су 2. јануара пресрела А. М. из Суботице, а један од њих јој је узео мобилни телефон. Полиција истог дана привела починиоца, а уређај је враћен девојци.

У близини Завода за јавно здравље у Суботици двојица миграната су у понедељак покушала да опљачкају А. М. из Суботице. Том приликом један од њих јој је отео мобилни телефон, а потом су побегли са места дешавања.

Таксисти са оближње станице покушали су да помогну девојци и ухвате мигранте, али су одустали након што је један од њих показао да држи нож у руци.

Брзом интеревенцијом полиције, мигрант са отетим телефоном је пронађен, а мобилни телефон је враћен девојци.

У суботичкој полицији потврдили су РТС-у да је поменуто разбојништво пријављено и да су полицајци вратили телефон оштећеној.

У основном јавном тужилаштву у Суботици за РТС кажу да је, са кривичном пријавом за крађу, приведен алжирски држављанин Б. М (25) и да ће током дана бити саслушан уз присуство преводиоца.

На предлог тужилаштва, осумњиченом је одређен притвор до 30 дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво