Заплењено више од тоне марихуане, петоро ухапшених

Полиција је на њиви у Кањижи запленила тону и 250 килограма марихуане у сировом стању и ухапсила пет особа.

Због сумње на неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога, ухапшени су Ј. Л (1957), Е. Л. (1983), Е. Л. (1994), Е. М. (1990) и Е. М. (1997), саопштио је МУП.

Полиција је засад са 340 стабљика индијске конопље, висине преко два метра и тежине тону и 240 килограма, пронашла на њиви осумњиченог Е. Л. Сумња се да је Е. Л. марихуану узгајао са осумњиченима Е. М. и Е. М.

Такође, полиција је у возилу, у близини атара, код осумњичених Ј. Л. и Е. Л. пронашла два килограма марихуане, спаковане у најлон кесу, а приликом претреса стана и других просторија, код женске особе Е. Л., у торбици, пронађено је 0,7 грама марихуане.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће у законском року бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Суботици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво