Читај ми!

Додик 9. априла као сведок одбране Караџића

Председник Републике Српске Милорад Додик сведочиће 9. априла пред Хашким трибуналом као сведок одбране на суђењу бившем председнику РС Радовану Караџићу, саопштио је тај суд.

На суђењу бившем председнику РС Радовану Караџићу 9. априла пред Хашким трибуналом сведочиће председник Републике Српске Милорад Додик, саопштио је тај суд, а преноси Танјуг.

"Додик ће сведочити 9. априла као сведок одбране Радована Караџића. Још није познато о којим догађајима би Додик требало да сведочи", рекла је агенцији Фена портпаролка Секретаријата и судских већа Хашког трибунала Магдалена Спалињска.

На суђењу Караџићу, који се сам брани пред Хашким судом, од средине октобра прошле године, када је почео доказни поступак, саслушано је 105 сведока.

Оптужница терети Караџића за геноцид у Сребреници, прогон несрпског становништва у БиХ, терор над цивилима у Сарајеву снајперским деловањем и гранатирањем и за узимање припадника мисије УН за таоце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво