У четвртак помен Оливеру Ивановићу у Храму Светог Саве

Сутра се навршавају две године од убиства Оливера Ивановића у Косовској Митровици, а тим поводом биће организован помен у крипти Храма Светог Саве у Београду.

Помен ће почети симболично у 8.15, у време убиства у Косовској Митровици, најавила је у изјави за Косово Онлајн Милена Ивановић, супруга Оливера Ивановића.

"И прошле године смо одржали помен у Храму Светог Саве, у време када се убиство десило. Оливер је волео да одлази у Храм са сином Богданом. То је био ритуал када смо заједно боравили у Београду. Тако да ћу и ове године то да урадим са Богданом", рекла је Милена Ивановић.

Најавила је да ће помен у Храму постати традиција. "Да се сваке године 16. јануара сви окупимо у то време у Храму, подсетимо се на Оливера и на то да не смемо никад да га заборавимо", напоменула је Милена Ивановић.

Лидер Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливер Ивановић убијен је испред седишта ГИ у Косовској Митровици. Погођен са шест метака из пиштоља "дуга деветка", показали су тада налази обдукције. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво