Прикупља се новац за пребацивање тела погинулог младића из Чикага у Србију

Сви водећи чикашки медији извештавају ових дана о трагичној саобраћајној несрећи у којој је погинуо 27-годишњи српски држављанин Марко Бошковић.

У раним јутарњим часовима у недељу у саобраћајној несрећи погинули су Марко Бошковић и Лаура Урибе, родом из Колумбије која је била на постдипломским студијама у САД.

У несрећи је повређен Лаурин момак, а наводи се да је и четврта особа повређена, али је пуштена из болнице.

За несрећу се криви 25-годишњи Хуан Род Круз. Полиција каже да се Круз кретао у погрешном смеру на путу 83 у насељу Кларендон хилс у моменту несреће, а да је у његовим колима пронађен велики број боца пива, отворених и неотворених.

Круз је у притвору и треба да се појави на суду у новембру, а судија је одредио кауцију од 750.000 долара.

Маркови пријатељи су покренули акцију на сајту gofundme.com/f/in-memoriam-of-marko-boskovic како би сакупили средства да тело Марка Бошковића буде пребачено због сахране у Србију.

Већ се одазвао значајан број људи.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво