Нови генерали полиције Србије

Уочи сутрашњег обележавања Дана Министарства унутрашњих послова, потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је решења о унапређењу у чин генерала полиције, као и плакете у знак захвалности за допринос раду МУП-а.

У чин генерала полиције унапређени су помоћник директора Слободан Малешић, начелник Управе полиције МУП-а Голуб Гачевић, начелник Управе граничне полиције Миљан Станојевић и командант Жандармерије Дејан Луковић.

 

Плакете због доприноса раду МУП-а добили су директорка Агенције за безбедност саобраћаја Јасмина Милошевић, помоћник градоначелника Београда Александар Марковић, директор "Југоимпорт СДПР-а" Југослав Петковић и директор Националне возачке академије Младен Алвировић.

"Желели смо да уочи Дана МУП-а, укажемо поштовање људима који су, не само у протеклој години, већ и у претходном периоду, пуно учинили кроз сарадњу са нашим Министарством на подизању нивоа безбедности у нашој земљи", рекао је Стефановић и додао да је уручио и решења о унапређењу четворици пуковника полиције у чин генерала, који су то заслужили својим радом, залагањем и професионалношћу.

Начелник Управе полиције Голуб Гачевић захвалио се у име унапређених припадника МУП-а, истакавши да чин генерала за њега и његове колеге представља огромну част.

"Указали сте нам огромно поверење и верујемо да то поверење није само резултат нашег личног рада, већ и резултат рада наших организационих једниница за чији смо рад одговорни. Руку под руку са том чашћу и поверењем, истовремено иде и велика одговорност, зато је наша обавеза да у наредном периоду будемо још посвећенији", рекао је Гачевић.

У име добитника плакета захвалила се директорка Агенције за безбедност саобраћаја Јасмина Милошевић истичући да је то велико признање за институције, које награђени представљају.

"Није лако постићи добре резултате, без добре сарадње. Морате дати све од себе и радити свој посао најбоље могуће, али и имати најбољу могућу сарадњу са другима", рекла је Милошевићева.

Она се захвалила да на доброј сарадњи министру Стефановићу, директору полиције и свим припадницима Министарства унутрашњих послова и честитала им дан МУП-а.

број коментара 0 Пошаљи коментар