"Узми рачун и победи", већ стигло 470.000 коверата

За наградну игру "Узми рачун и победи" у поште је већ стигло 470.000 коверти са фискалним рачунима или слиповима. Наградни фонд за прво коло игре је преко 117 милиона динара. Прво извлачење награда је 3. марта.

За четвртину мање прекршаја са издавањем фискалних рачуна било је прошле године током игре. Сличне ефекте надлежни очекују и сада.

У сандуче или на шалтеру поште десет рачуна или слипова уз назнаку да је то за наградну игру "Узми рачун и победи" шаљу се без плаћања поштарине.

"Имамо јако велики скок само у последња 24 сата, стигло је 120.000 коверата, што заправо показује да је јако велики одзив грађана и да су некако прихватили ову наградну игру као важну за све нас грађане Србије", каже Вукашин Гроздић из Кабинета председнице Владе.

У четири извлачења током марта биће подељено пет станова, 50 аутомобила и 80 ваучера за робне награде у вредности од 60.000 до 120.000 динара.

Предузећа окупљена у Савезу за фер конкуренцију укључују се и у финансирање наградног фонда.

"Из простог разлога што су све компаније које легално послују заинтересоване да једном тај проблем сиве економије буде смањен, у овом моменту има 13 компанија које су узеле учешће, најнижи степен учешћа је у противвредности 10.000 евра", каже пoтпредседник УО Наледа Горан Ковачевић.

Друго коло са новим наградним фондом и још четири извлачења планира се већ за април. За све информације о наградној игри, отворен је посебан број телефона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво