ЕМС донирао три милиона динара клиници у Тиршовој

Директорка "Електромреже Србије" Јелена Матејић уручила је данас Зорану Радојичићу, директору Универзитетске дечје клинике у Тиршовој, донацију у износу од три милиона динара. ЕМС је саопштио да је та донација намењена Одељењу неонатологије у тој клиници.

"Верујемо да ће наша донација помоћи побољшању услова у овој здравственој установи, посебно јер знамо да ће се од донираног новца купити инкубатор и три монитора за праћење виталних функција беба", навела је Јелена Матејић.

Матејићева је рекла да је ЕМС компанија која добро послује, остварује приходе и да су срећни што су у могућности да помогну.

"Желимо да мотивишемо и друге компаније да помогну и да пруже свој допринос како би деца која се овде лече имала још боље услове. Знамо да су сви здравствени радници ове установе веома мотивисани и посвећени, а ми смо срећни ако смо у могућности да им макар мало олакшамо посао", рекла је Матејићева.

Професор Радојичић захвалио је "Електромрежи Србије" на донацији која је, како је нагласио, у кратком временском року реализована.

"Тендер је у току и ми се надамо да ћемо у врло кратком року успети да набавимо инкубатор и мониторе за које смо добили донацију. Нама је врста помоћи драгоцена и у великој мери ће допринети бол?им условима лечења у нашој установи", навео је Радојичић.

"Електромрежа Србије" је друштвено одговорно предузеће које се фокусира на помоћ деци, болеснима и социјално угроженима. ЕМС је и претходних година издвајао значајна средства за хуманитарне активности и излазио у сусрет онима којима је помоћ најпотребнија, и та пракса ће се свакако наставити у будућности, саопштено је из ове компаније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво