Београд, уклањају се баште неколико кафића у Цетињској улици

Комунални инспектори општине Стари град спровели су контролу постављених башта у Цетињској улици и донели седам решења за уклањање башта које су постављене без решења.

Реч је о баштама угоститељских објеката у Цетињској 15 - Шупа, Двориштанце, Једно место 011, Бананица, Електропионир, Џез кафаница Бајлони и Једно место 011-2, речено је Танјугу у Градској управи.

Иначе, наводе, од почетка године до 13. маја комунални инспектори општине Стари град написали су осам прекршајних налога за угоститељске објекте у Цетињској 15 који нису радили у складу са градском Одлуком о радном времену.

Комунална инспекција наставила је са редовном контролом рада угоститељских објеката у Цетињској улици и ове године, па комунални инспектори сваког викенда, у ноћи између петка и суботе, и суботе и недеље, контролишу њихов рад, уз асистенцију полиције.

Од тих осам прекршајних налога, један, у износу од 37.500 динара плаћен је у року од осам дана, док су осталих седам, укупног износа 600.000 динара, послати Прекршајном суду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво